2011. augusztus 24., szerda

első élmények és tapasztalatok :)


... hmmm... minden kezdet nehéz azt mondják... hát igaz, mert nem tudom, hogy hogy kezdjek neki az írásnak...

... szóval... már most egészen otthonosan érzem magam, kicsit fura, hogy "saját" lakásban lakom... régóta szerettem volna már saját lábon állni, élni, hát tessék most megkaptam, persze nem bánom :) a lakás kívülről gyerekkoromra emlékeztet, mikor a paneldzsungel közepén laktunk, szerencsére a berendezés már modernebb :) persze vannak hiányosságok még, de főbérlőnk hamarosan megoldja... pl nincs hol főzni és melegíteni vagyis NINCS KÁVÉÉÉÉ!!!! hát igen az élet nagy problémái :) na ennyit a lakásról, azt hiszem nem a legizgalmasabb téma :D

A tenger... hát sós, ki gondolta volna :D A medúzák még nem érkeztek meg, szóval teljes nyugalommal élvezhettük a hullámokat és nyelhettük a vizet. A napozás pedig megszülte a napi bölcsességemet: "Ha elalszol a napon, akkor a naptej nem hat." Aki nem vonta le a következtetést, igen, leégtem... most kb egy piros milkatehénhez hasonlítok... de egészen dizájnos :) bár érdekel, hogy ha már leégünk akkor miért nem egyenletesen???

Na de eljött a reggel... megint... és izgalommal, esetemben inkább csukott szemekkel indultunk első bolgáróránkra, ahol egy egész tv stáb fogadott... oh yeah híresek lettünk :) fél óra gyors eligazítás után kezdődött az agytorna... újabb félóra után beállt az agyhalál... őszintén, 2 óra alatt nem sok angol szót hallottunk. Persze tudom, hogy intenzív nyelvi kurzus és ez a legjobb módszer... de azért ijesztő. Azért annak örülök, hogy ismerem a cirill abc-t, mert azt 5 perc alatt tanultuk meg... á, bö, vö (...) já, ju... közösen... egyedül... és akkor kezdhetünk is olvasni :D azt hiszem az utolsó fél óra már kiesett... most meg jöhet a gyakorlás :)

довиждане
!!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése